Zabıta Teşkilatı’nın 198. yılı Maltepe’de kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 198. yılı Maltepe’de kutlandı

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen Zabıta Teşkilatı’nın 198. yılı ve 1- 7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Maltepe Belediyesi Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Arslan ve zabıta personeli katıldı.

ZABITA, BELEDİYENİN EN ÖNEMLİ BİRİMLERİNDEN BİRİ

Belediye Başkanı Esin Köymen burada yaptığı konuşmasında Zabıta Teşkilatı’nın 1826’dan itibaren Osmanlı Devleti ile başlayıp Türkiye Cumhuriyeti ile devam eden önemli bir teşkilat olduğuna dikkat çekti. Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, toplumun güvenliği, sağlığı ve mutluluğuyla ilgili şikayetlerin geldiği en önemli birimlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Köymen “Bu anlamda verdiğiniz bütün emekler için sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin adaletine, vicdanına güveniyorum. Zabıta Teşkilatı’nın 198. yılını kutluyorum. 1- 7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyorum.” diye konuştu. Köymen personel ile sohbet ederek toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN