Yol kenarında koyun kesti! Kanı ve dışkısıyla kanal suyunu kirletince ceza yedi

Yol kenarında koyun kesti! Kanı ve dışkısıyla kanal suyunu kirletince ceza yedi

Adana'nın Seyhan ilçesinde, sulama kanalı kenarında koyun kesen ve çevreyi kirleten 44 yaşındaki Ziver A. kıskıvrak yakalandı. Olayın ardından Ziver A.'ya toplam 74 bin 120 TL para cezası kesildi.

Adana'nın Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi'nde meydana gelen olayda, Ziver A. sulama kanalının yanında koyun kesti. Bu eylemiyle su kaynaklarını kirleten ve çevre sağlığını tehlikeye atan Ziver A., bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca, halkın tepkisini çekti ve olayın ardından Seyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Seyhan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda Ziver A. kısa sürede yakalandı.

yeni-proje.jpg
Ziver A.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün 73 bin 143 TL ve zabıta ekiplerinin de 977 TL olmak üzere toplam 74 bin 120 TL ceza kestiği belirtildi. Şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN