Yokuş çıkarken geri kayan kamyon eve daldı: Ev sahibi son anda kurtuldu

Ordu'da yokuş çıkarken geri kayan damperli kamyon bir eve daldı. Duvarlarının yıkıldığı, çatısında hasar oluştuğu evde, kazayı televizyon izlerken yaşayan, korkuluklara çarpınca kendisini dışarı atan 62 yaşındaki Ayşegül Yılmaz, “Bu olayı ikinci kez yaşıyorum. Bu yokuştan kamyon çıkarılmasının yasaklanmasını istiyorum" dedi.

Ordu'da yokuş çıkarken geri kayan damperli kamyon önce 62 yaşındaki Ayşegül Yılmaz'ın önlem için yaptırdığı demir korkuluklara ardından eve çarptı. Duvarlarının yıkıldığı, çatısında hasar oluştuğu evde kazayı televizyon izlerken yaşayan, korkuluklara çarpınca kendisini dışarı atan Yılmaz, "Bu olayı ikinci kez yaşıyorum, bir daha yaşamak istemiyorum. Kendi evimi bırakıp gitmek istemiyorum. Büyüklerimiz yardım ederse, bu yokuştan kamyon çıkarılmasının yasaklanmasını istiyorum." dedi.

yeni-proje-1-003.jpg

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Altınordu ilçesi Aziziye Mahallesi Yamaç Sokak’ta meydana geldi. Yokuş çıkarken geri kayan kamyon, yaklaşık 20 metre aşağıdaki yol kotunun altındaki Ayşegül Yılmaz'a ait eve çarptı. Yılmaz'a ait evin duvarları yıkıldı, çatıda hasar oluştu. İçeriden ve dışarıdan ağır hasar alan ev, kullanılamaz hale geldi.

yeni-proje-2-006.jpg

2014’te benzer bir kaza daha yaşayan Ayşegül Yılmaz, "Bu, ikinci kez yaşadığım için sese karşı bir hassasiyetim vardı. Birden kendimi kapıya attım. Üçlü kanepede televizyon seyrediyordum. Fark etmeseydim, moloz olduğu gibi üzerimde olacaktı" dedi.

‘TORUNLARIM EVDE YOKTU’

Her gün yanında olan 3 torunun kaza sırasında evde olmadığı için şükrettiğini ifade eden Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada olmamalarına ve yaşadığıma şükrediyorum. Hep korku içinde yaşıyorum. Kamyon yukarı çıktığı zaman biz hemen evimizden dışarıya çıkıyoruz. Çöp kamyonunda bile böyle, her kamyonda aynı şeyi yaşıyorum. Bu olayı ikinci kez yaşıyorum. Bir kez daha yaşamak istemiyorum. Kendi evimi bırakıp gitmek istemiyorum. Bu yokuştan kamyon çıkarılmasının yasaklanmasını istiyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN