Uşak Belediyesi Atapark’ta ücretsiz wi-fi hizmeti sunmaya başladı

Uşak Belediyesi Atapark’ta ücretsiz wi-fi hizmeti sunmaya başladı

Sosyal sorumluluk çalışmalarının yanı sıra özellikle gençlerin ihtiyaçlarına ve gençlerin teknolojiyle buluşmasına önem veren Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Belediyesi bünyesinde kentin en işlek bölgelerinden olan Atapark’ta yeni biz hizmet başlattı. Atapark içerisinde konuşlandırılan on adet son sistem verici sayesinde bundan böyle ücretsiz olarak Wi-Fi kullanımı yapılabilecek.

Gençlerin büyük beğenisini toplayan ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti, özellikle üniversite ve lise öğrencilerinin yoğun şekilde bulunduğu Atapark bölgesinde internete ve dolayısıyla bilgiye erişim noktasında büyük kolaylık sağladı. Gençler Atapark içerisinde cep telefonlarından Wi-Fi’yi açtıklarında Uşak Belediyesi kullanıcı adıyla şifrelerini girerek ücretsiz internetten faydalanabilecek.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HER ALANDA DEVAM EDİYOR

Seçimlerden önce ziyaret ettiği yerlerde özellikle gençlerin taleplerini kırmayan ve onları teknolojiyle buluşturma sözü veren Başkan Yalım, ücretsiz Wİ-Fİ hizmetiyle gençlerin bilgiye daha kısa sürede ulaşmalarını sağlamayı ve öğrencilere ekonomik açıdan destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Sosyal Belediyecilik gereği vatandaşların tüm ihtiyaçlarına kulak verdiklerini anlatan Yalım, “Atapark’ta bulunan alana yerleştirdiğimiz ve 7’den 70’e herkesin ücretsiz olarak yararlanacağı Wi-Fi hizmetimizi başlattık. Bundan böyle Atapark içerisinde 7/24 ücretsiz erişim olacak. Ayrıca Atapark Sosyal Tesislerimizde, kafemizde ve Diorama içerisinde bulunan vatandaşlarımız da bu hizmetten gönül rahatlığıyla yararlanabilecek. Ben şimdiden tüm gençlerimize ve halkımıza bu hizmetimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yalım Atapark ile başlayan ücretsiz Wi-Fi hizmetinin ilerleyen günlerde kentin insan yoğunluğu fazla olan farklı bölgelerinde de başlatılacağını belirterek; özellikle öğrencilerin ders çalıştıkları ve Çocukkent gibi çocukların yoğun ilgi gösterdiği alanlarda bu hizmeti yaygınlaştıracaklarını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN