Unutulmaz roman kahramanları Kütahya’da hayat buldu

Unutulmaz roman kahramanları Kütahya’da hayat buldu

Adnan Menderes Ortaokulu tarafından düzenlenen ve Kütahya Belediyemizin bahçesinde gerçekleştirilen "Roman Kahramanları Festivali" hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.


Adnan Menderes Ortaokulu’nda görev yapan Türkçe Öğretmenleri Halime Yılmaz ve Çiğdem Şimşek tarafından titizlikle hazırlanan etkinlikte genç yetenekler, Türk ve dünya edebiyatının seçkin eserlerini sahneledi.

İnce Memed, Notre-Dame'ın Kamburu, Anna Karenina, Gulyabani, Toprak Ana, Dönüşüm ve Cingöz Recai gibi unutulmaz eserlerin karakterleri, öğrencilerin performanslarıyla yeniden hayat buldu. Öğrenciler, aylar süren hazırlık sürecinde karakterlerin kitaplarını okuyarak, filmlerini izleyerek ve müziklerini dinleyerek kahramanları derinlemesine tanıma fırsatı buldular. Festival, hemşehrilerimize unutulmaz anlar yaşattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN