Uçan tekme değil, direkt uçan adam! Taciz ettiniz deyip mekan bastı: Meydan dayağı yedi

İstanbul’da yaşanan olay kameralara böyle yansıdı! Karısının taciz edildiğini öğrenen adam mekan bastı! Uçan tekme değil, direkt uçan adam! Mekan basan adama 3 kişi birden saldırdılar...

İstanbul Pendik'te yaşanan olayda, bir kafe çalışanı ile müşteri arasında yaşanan gerginlik, kısa sürede şiddet olayına dönüştü. İddialara göre, kafe çalışanı, sipariş götürdüğü genç kadına telefon üzerinden mesaj atarak arkadaşlık teklifinde bulundu. Bu durumu öğrenen kadının kocası, sinirlenerek kafeye gidip hesap sormak istedi. Ancak olaylar kontrolden çıktı ve işletme personelleri tarafından darp edildi.

MEKANI BASTI, MEYDAN DAYAĞI YEDİ

Olay, Pendik'teki bir kafede meydana geldi. Genç kadına yapılan taciz iddiası üzerine öfkelenen koca, işletmeye giderek çalışanlarla yüzleşmek istedi. Ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kafe çalışanları, dükkana gelen adama karşı fiziki müdahalede bulunarak onu darp etti. Meydan dayağı yiyen adam, çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN