Tomruk faciası: Kamyondan düşen kütükler can aldı

Tomruk faciası: Kamyondan düşen kütükler can aldı

Kumru'yu Fatsa'ya bağlayan kara yolunda tomruk yüklü kamyondan düşen kütükler, yoldan geçen bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, Güvenlik Görevlisi Yusuf Dikme hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu’nun Kumru-Fatsa karayolunda meydana gelen trajik kazada, tomruk yüklü bir kamyondan düşen kütükler, yoldan geçen bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Yusuf Dikme hayatını kaybetti.

screenshot-10.jpg

Kazanın adresi, Kumru-Fatsa karayolu oldu. Alınan bilgilere göre, seyir halindeki tomruk yüklü kamyonun kasasından düşen kütükler, tesadüfen yoldan geçmekte olan bir otomobilin üzerine düştü. Araçta bulunan Kumrulu Güvenlik Görevlisi Yusuf Dikme, olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine sağlık ve emniyet ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekiplerin yaptığı incelemede, talihsiz adamın tomrukların altında kalarak hayatını kaybettiği belirlendi.

screenshot-13.jpg

Olayın görgü tanığı Dursun Mehmet Sönmez, "Her şey bir anda oldu. Kamyonun üzerindeki tomruklar otomobilin üzerine düştü. Dehşete düştük" dedi.

screenshot-12.jpg

Dikme’nin cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırılırken, yola dağılan tomruklar nedeniyle karayolunda ulaşım kontrollü bir şekilde sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

screenshot-14.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN