Tiyatronun ustası Orhan Şeref Ayca şehirdeki sanatseverlerle buluştu

Tiyatronun ustası Orhan Şeref Ayca şehirdeki sanatseverlerle buluştu

Kütahya Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında sanatın önemli değerlerinden olan Orhan Şeref Ayca tarafından yapılan Tiyatro Sohbeti Söyleşisi vatandaşların ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, tiyatroya adanmış yılları ve sahne arkasındaki birikimiyle vatandaşlardan büyük ilgi gören Ayca, tiyatronun hem sanatsal hem de toplumsal boyutlarını derinlemesine ele aldı.

Tiyatroseverler vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ayca sahnedeki deneyimlerini, sanatın insana kattığı değerleri ve tiyatroya olan tutkusunu paylaştı. Program sonunda vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Ayca, özellikle gençlere ilham verici tavsiyelerde bulundu.

Kütahya Belediyesi, kültürel zenginliklerini tanıtmaya ve şehirde sanata dair farkındalığı artırmaya yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN