Temel kazısı yapılırken market yıkıldı! O anlar kamerada

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde, iş makinesiyle yapılan temel kazısı sırasında marketin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Marketten alışveriş yapan müşteri enkaz altında kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve arama kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazı çalışmaları durduruldu, polis soruşturma başlattı.

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde, iş makinesiyle yapılan temel kazısı sırasında yandaki marketin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Barış Caddesi’nde meydana geldi.

Şaban Yılmaz’a ait, üst katı depo olarak kullanılan market, temel kazısı sırasında aniden çöktü.

yeni-proje-1.jpg

O esnada markete alışveriş için giren bir müşteri, enkaz altında kaldı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yaralı müşteriyi kısa sürede enkaz altından çıkararak Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay anı ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN