Son dakika... Afyonkarahisar'da art arda korkutan depremler

Son dakika... Afyonkarahisar'da art arda korkutan depremler

Son dakika haberi... Afyonkarahisar'da bu sabah saat 06.24’te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, bu ilk depremin ardından 2 deprem daha oluştu.

Afyonkarahisar'da bu sabah saat 06.24'te Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin hemen ardından, saat 06:27'de 3,1 ve peşinden 06.30'da 3,8 büyüklüğünde üçüncü bir deprem daha kaydedildi.

Afyonkarahisar Valiliği, depremlerle ilgili yaptığı açıklamada herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını bildirdi.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Depremlerin merkez üssü Ataköy ve derinliği 4,5 km olarak açıklandı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından depremin ardından açıklama yaptı. Yerlikaya açıklamasında, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibari ile olumsuz bir durum yoktur." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN