Sivas valisi yaptı, Sivaslılar sevindi! Yüzlerce öğrenciye 6 aylık destek geliyor: Başvurular başladı

Sivas valisi yaptı, Sivaslılar sevindi! Yüzlerce öğrenciye 6 aylık destek geliyor: Başvurular başladı

Sivas Valisi ve Sivas Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek’in önderliğinde başlatılan “Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor” projesine yoğun ilgi devam ederken, proje kapsamında yüzlerce öğrenciye 6 aylık destek geliyor. İşte projenin detayları…

“Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında bu sene de 600 öğrenci 6 ay boyunca her ay 1.250 TL burs alacak. Sivas Hizmet Vakfı, hayırseverlerin katkıları ile her sene olduğu gibi bu sene de lisans öğrencilerine burs desteği vermeyi sürdürüyor.

BAŞVURULAR 18 EKİM’DE SON!

Burstan faydalanmak isteyen öğrenciler 18 Ekim 2024 tarihine kadar vakfa ait resmi internet sitesi (www.sivashizmetvakfi.org.tr) üzerinden online olarak başvurularını yapabilecek. Ailesi Sivas’ta ikamet eden ve burs başvuru şartlarını taşıyan tüm öğrenciler başvuru yapma şansına sahip.

sivaslilar-evlatlarina-sahip-cikiyor-projesi-1.jpg

HEDEF: GELECEĞE YATIRIM YAPMAK

“Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor” projesi, Sivas’taki gençlerin eğitimlerine destek olarak, onların geleceklerine yatırım yapmayı hedefliyor. Proje kapsamında öğrencilere verilen burs desteği, öğrencilerin eğitim hayatlarını daha rahat devam ettirmelerine imkan sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN