Sinop'ta düğünde güvenlik ihlali: Yorgun mermi yaralanmaya neden oldu

Sinop'ta düğünde güvenlik ihlali: Yorgun mermi yaralanmaya neden oldu

Sinop'ta düğünde havaya açılan ateş sonucu sırtına isabet eden kurşunla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, Yapraklı köyünde düzenlenen bir düğünde meydana geldi. Etkinlik sırasında bazı kişiler tarafından tabancayla havaya ateş edilmişti. Yaralanan kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Sinop'ta bir düğün sırasında havaya açılan ateş sonucu sırtına yorgun mermi isabet eden bir kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yapraklı köyünde düzenlenen bir düğünde meydana geldi. Düğün esnasında bazı kişiler tarafından tabancayla havaya ateş açıldığı sırada, E.Ç. isimli şahsın sırtına yorgun mermi isabet ettiği belirtildi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Sağlık ekipleri ve jandarma, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralı, Türkeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, olayın soruşturması kapsamında zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN