Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi devam ediyor

Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi devam ediyor

Siirt'in Baykan ilçesinde örtü yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Siirt'in Baykan ilçesi kırsalında bugün saat 14.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı. Yangının başlamasının hemen ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor - 7

Yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı ve ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Söndürme çalışmalarına destek veren vatandaşlardan Mahmut Eminanç, yoğun dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri, Eminanç’a olay yerinde müdahale ederek gerekli sağlık desteğini sağladı.

Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor - 4

İtfaiye ekipleri, yangının daha fazla yayılmasını engellemek için yoğun bir mücadele yürütürken, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangının ormanlık alanlara sıçramaması için kritik noktalarda çalışmalara devam ediyor.

Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor - 6

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN