Şehrin gastronomi tutkunları Özgentürk ile Gastro konferansta buluştu

Şehrin gastronomi tutkunları Özgentürk ile Gastro konferansta buluştu

Kütahya Belediyesi tarafından 1.Kütahya Gastronomi Yarışması etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Yönetmen ve Gazeteci Nebil Özgentürk ile gastronomi tutkunu vatandaşları bir araya getiren Gastro Konferans, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehrin köklü mutfak kültürüne dikkat çekerek, gastronomi etkinliklerinin Kütahya’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

Nebil Özgentürk, katılımcılarla paylaşımında gastronomi ile kültürün iç içe geçtiği hikayelerden bahsederek, yemek kültürünün toplumların sosyal ve tarihsel yapısındaki önemine vurgu yaptı. Özgentürk’ün konuşması vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Gastro Konferansa; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tamer Yenikaya ve Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci de katılarak şehrin gastronomi yoluyla gelişimine verdikleri desteği gösterdi.

Konferans, Özgentürk’ün yazarı olduğu “Bir Yudum İnsan” kitabını imzalaması, hediye takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN