Samsun Valiliği vatandaşları uyardı: Denize girmeyin

Samsun Valiliği vatandaşları uyardı: Denize girmeyin

Samsun Valiliği, Karadeniz'de son zamanlarda yaşanan olumsuz hava şartları ve dalgaların artması nedeniyle denize girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Yetkililer, can güvenliği için denize girilmemesini ve gerekli tedbirlere uyulmasını vurguladı.

Samsun Valiliği, Karadeniz'de yaşanan olumsuz hava şartları ve artan dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Yetkililer, can güvenliği için denizden uzak durulmasını ve gerekli tedbirlere uyulmasını vurguladı.

Uyarının sebebi, son günlerde Karadeniz'de artan fırtınalar ve dalgalar. Bu durum, denizdeki akıntıların da değişmesine ve denize girilmesini tehlikeli hale getirmesine yol açıyor.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığından alınan verilere göre, Samsun'da sahillerin tamamında rüzgar hızı nedeniyle dalga yüksekliğinin artmasının beklendiği bildirildi.

Rüzgar hızının saatte 20 deniz miline, dalga yüksekliğinin 2 metreye kadar ulaşabileceği vurgulanan açıklamada, "Muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle duyurulur" ifadesine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN