Rize'de ilginç olay: Bisikleti banka kapısına kilitledi, müşteriler mahsur kaldı

Rize'de ilginç olay: Bisikleti banka kapısına kilitledi, müşteriler mahsur kaldı

Rize'de bir vatandaş, bisikletini bankanın kapısına kilitleyip ortadan kaybolunca bankada bulunan müşteriler içeride mahsur kaldı. Hasan Kolay isimli bir vatandaşın olayı fark edip duruma müdahale etmesiyle müşteriler kurtarıldı. Kolay, Rize’de yaşanan olayların genellikle fıkra gibi olduğunu belirtti.

Rize'nin Yeniköy Mahallesi Tevfik İleri Caddesi üzerinde yer alan bir özel bankada ilginç bir olay yaşandı. Bir vatandaş, bisikletini bankanın kapısına kilitleyip oradan uzaklaştı. Bu sırada bankanın içinde bulunan müşteriler, kapının açılamaması nedeniyle içeride mahsur kaldı.

9547410.jpg

Olay anında dışarıda bulunan Hasan Kolay isimli vatandaş, durumu fark edip cep telefonuyla kayda almaya başladı. Kolay, yaşanan bu durumun yalnızca Rize’de olabileceğini belirterek, "Başka bir yerde yaşayamam." dedi.

9547405.jpg

'BURADA YAŞANANLAR FIKRA GİBİDİR'

Dışarıdaki vatandaşların yardımıyla bisikleti kapıyla birlikte içeriye sokarak mahsur kalanları kurtardılar.

Hasan Kolay, olayı, "Biz bu ağacın altında tesadüfen çay içiyorduk. Benim yüzüm bankaya doğruydu. Bir kardeşimiz bankanın kapısını hafifçe araladı ama tam açılmıyordu. Bir adam bisikletini kapıya kilitlemiş ve çekip gitmişti. İçerideki müşteriler çıkamıyordu. Biz de yardım etmeye çalıştık.

9547409.jpg

Bu tür olaylar Rize’de normaldir. Dışarıdaki insanlar için farklı olabilir ama biz alışkınız. Bu olayı görüntülemek istedim çünkü Rize’de yaşananları millete göstermek istedim. Bizim burada yaşananlar fıkra gibidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN