Pendik'te acı olay: Down sendromlu çocuğun camdan attığı 40 günlük bebek hayatını kaybetti

Pendik'te acı olay: Down sendromlu çocuğun camdan attığı 40 günlük bebek hayatını kaybetti

Pendik'te yaşanan trajik olayda, Down sendromlu bir çocuğun camdan attığı 40 günlük bebek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Pendik’te meydana gelen olay, tüm Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu. Down sendromlu bir çocuğun, ailesinin yaşadığı dairenin penceresinden attığı 40 günlük bebek, olay yerinde yapılan ilk müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çevredeki vatandaşlar ve aile yakınları, yaşanan trajedi karşısında şok ve üzüntü içindeler. Güvenlik güçleri, olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

17 YAŞINDAKİ İLAYDA NUR Ö., 40 GÜNLÜK EGEMEN'İ PENCEREDEN ATTI

Olay, dün 17.15 sıralarında Kurtköy Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre babaannesiyle komşularına misafirliğe giden 17 yaşındaki down sendromlu İlayda Nur Ö., beşikte yatan ve 40 günlük olduğu öğrenilen Egemen D.'yi 6'ıncı katın penceresinden attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Egemen bebeğin öldüğünü belirlerken, İlayda Nur Ö. ve babaannesi Huriye S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Egemen bebeğin cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN