Patso’nun eşsiz lezzeti Mersin sahili’nde

Patso’nun eşsiz lezzeti Mersin sahili’nde

Kentin pek çok noktasına açtığı ve açmaya devam ettiği kafeler ile halkın yoğun beğenisini kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmeti herkese eşit ve ucuza ulaştırmaya devam ediyor. Sahilde denizin, yeşilin ve temiz havanın tadını çıkaran vatandaşın açlığını bastırmak için açılan Patsovan, patates kızartmasına da yeni bir boyut kazandırdı.

Kentin pek çok noktasına açtığı ve açmaya devam ettiği kafeler ile halkın yoğun beğenisini kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmeti herkese eşit ve ucuza ulaştırmaya devam ediyor. Emekliden öğrenciye, çocuklardan gençlere toplumun tamamını memnun eden kafelere, bir de kiosklar eklendi.

Sahilde Kent Orkestrası’nın müziği eşliğinde denizin, yeşilin ve temiz havanın tadını çıkaran vatandaşın açlığını bastırmak için açılan Patsovan, patates kızartmasına da yeni bir boyut kazandırdı. Lezzetli soslar eşliğinde servis edilen patates kızartmaları, özellikle gençler ve çocukların beğenisini kazanırken, uygun fiyatı ile de vatandaşların ilgisini çekiyor.

Demirtaş: “Mersinlilere yaz konserleri eşliğinde güzel bir hizmet veriyoruz”

Kafelerin yerleri için özellikle kalabalık noktaları tercih ettiklerini söyleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de görev yapan Gıda Mühendisi Çağrı Demirtaş, “Patsovan projemizin yerleşim alanı da, kalabalık bir yer oldu. Buradaki yaz konserleri eşliğinde güzel bir hizmet veriyoruz” dedi. Patates kızartmasının dünya çapında sevilen bir lezzet olduğuna dikkat çeken Demirtaş, “Halkımızın da ilgisi yüksek. Patates kızartmasının yanında soğan halkaları da veriyoruz ve bu şekilde kızartmalık ürünlerin hem hızlı, hem de taze bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Mersin halkı, sahilde yaptığı yürüyüş ile ünlüdür. Bu yüzden al-götür hizmeti veriyoruz” diyerek, memnuniyetin çok olduğunu belirtti.

Her yaştan vatandaş, verilen hizmetten memnun

Denizkızı’na bağlı kafelerin hepsinden memnun olduğunu söyleyen Yiğit Bulut, “Son zamanlarda burayı keşfettim. Gayet güzel, kaliteli ve fiyatları da uygun. Burada da 2 çeşit var ve 2 çeşit olmasına rağmen gayet yeterli. Patsovan’dan çok memnunum, çok beğeniyorum” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir’in güzel çalıştığına değinen Deniz Selçuk ise, “Teşekkür ediyoruz. Çünkü buralara insan ailesiyle rahatlıkla gelip oturabiliyor. Biz de aile olarak geldik zaten. Bu bölge çok güzel. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN