Önce AFAD sonra valilik uyardı! Pazar gününe kadar devam edecek: Bugün başlıyor

Önce AFAD sonra valilik uyardı! Pazar gününe kadar devam edecek: Bugün başlıyor

O ilimizde beklenen meteorolojik olaylar nedeniyle vatandaşlar uyarıldı! AFAD tarafından acil uyarı SMS’i gönderildi! AFAD’ın ardından bir uyarı da valilikten geldi. Pazar gününe kadar devam edecek hava olayının bugün başlaması bekleniyor...

Meteoroloji uyarılarını vermeye devam ediyor. Birçok bölgeyi etkisi altına alan sağanağın o ilimizde de etkisini göstermesi bekleniyor.

Samsun’da hava koşullarıyla ilgili kritik bir uyarı yapıldı. AFAD, Samsun ve çevresinde bugün ve yarın ‘çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış’ beklendiğini duyurdu. Yapılan uyarıda, olası sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi risklere karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

AFAD’DAN ACİL UYARI SMS’İ

AFAD tarafından Samsunlulara gönderilen SMS’te şu ifadeler yer aldı: "Meteorolojiye göre bugün ve yarın çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamaya karşı dikkatli olun"

SAMSUN VALİLİĞİ’NDEN DETAYLI AÇIKLAMA

Samsun Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: "Bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Samsun çevrelerinde etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli, Samsun’un merkez ve doğu ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların pazar günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur"

AFAD’dan Samsun için ’çok kuvvetli yağış’ uyarısı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN