O anlar saniye saniye kaydedildi: TEM'de kamyon Mini Cooper'ı yuttu genç kadın hayatını kaybetti

Düzce'de, Anadolu Otoyolu üzerinde İstanbul istikametine doğru ilerlerken meydana gelen feci kaza, genç bir kadının hayatını kaybetmesine neden oldu. 31 yaşındaki Tuba Elitaş'ın kontrolündeki Mini Cooper marka araç, sağ şeritte seyir halindeki bir kamyona arkadan ok gibi saplandı.

Düzce'de Anadolu Otoyolu üzerinde yürekleri dağlayan bir kaza meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan 31 yaşındaki Tuba Elitaş yönetimindeki Mini Cooper marka araç, sağ şeritte seyreden bir kamyona arkadan büyük bir hızla çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle araç adeta kamyonun altına sıkıştı. Ne yazık ki genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

d4s4gs4g.jpg

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Kaza anı, başka bir aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Mini Cooper'ın kamyona korkunç bir hızla çarptığı ve aracın hurdaya döndüğü görülüyor. Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, uzun uğraşlar sonucu Tuba Elitaş'ın cansız bedenini araçtan çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN