Ne Uludağ ne Kartalkaya! Turistler bile rotayı buraya çevirdi, kışın tadı en güzel burada çıkıyor

Ne Uludağ ne Kartalkaya! Turistler bile rotayı buraya çevirdi, kışın tadı en güzel burada çıkıyor

Ziyaretçilerine sunduğu büyüleyici manzaralar ve zengin bitki örtüsüyle kışın tadını en iyi burada çıkarabilirsiniz. Turistlerin bile yeni rotası bu lokasyon oldu. İşte muhteşem manzarası ve doğasıyla Türkiye’nin incilerinden biri…

Bolu’nun büyüleyici doğal güzellikleriyle dolu Yedigöller Milli Parkı, sonbaharın renk cümbüşüyle doğa tutkunlarını kendine çekmeye devam ediyor. Özellikle kış aylarının yaklaşmasıyla, yerli ve yabancı turistler bu eşsiz parkı ziyaret ederek unutulmaz anılar biriktiriyor.

yeni-proje-5.jpg

DOĞA HARİKASI YEDİGÖLLER

Bolu’nun doğal güzellikleri arasında öne çıkan Yedigöller Milli Parkı, büyüleyici gölleri ve çeşitli ağaç türleriyle doğaseverleri kucaklıyor. Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl’den oluşan yedi göl, ziyaretçilere eşsiz bir doğa deneyimi sunuyor. Sonbaharda ortaya çıkan renk tonları, parkı adeta bir tabloya dönüştürüyor.

yeni-proje-6.jpg

YÜRÜYÜŞ VE KAMP KEYFİ

Ziyaretçiler, milli parkta doğanın tadını çıkarırken yürüyüş yapmanın yanı sıra çadır kampı yaparak da keyifli vakit geçirebiliyor. Doğa ile iç içe olmanın huzurunu arayanlar için Yedigöller, mükemmel bir seçenek sunuyor. Fotoğraf tutkunları ise sonbaharın sunduğu canlı renkleri ölümsüzleştirmek için parkta bolca fotoğraf çekiyor.

yeni-proje-7.jpg

KAMP YASAKLARI VE DOĞA HASSASİYETİ

Bolu Valiliği, orman yangınlarına karşı alınan tedbirler kapsamında milli parkta ateşli piknik yapmayı yasakladı. Ziyaretçilerin bu kurallara uyduğu gözlemleniyor ve doğanın korunmasına katkıda bulunuluyor.

yeni-proje-8.jpg

ZİYARETÇİLERİN YEDİGÖLLER'E YORUMLARI

Almanya’dan Yedigöller’e gelen Nuray Aycan, parkın doğal güzellikleri karşısında hayran kaldığını dile getiriyor: “Çok güzel ve doğayla iç içe. Tekrar gelmek isterim.” Gaziantep’ten gelen Mahmut Özkaya da Yedigöller’i önceki ziyaret ettiği yerlerden daha güzel bulduğunu ifade ediyor.

Ankara’da yaşayan Aydın ve Hatice Önder ise parkı ikinci kez ziyaret ettiklerini belirterek, “Herkese bu doğa harikasını görmelerini öneriyoruz” diyorlar.

yeni-proje-9.jpg

Yedigöller Milli Parkı, sonbahar ve kış aylarının tadını çıkarmak isteyen doğa tutkunları için vazgeçilmez bir rota olmaya devam ediyor. Göz alıcı manzaraları ve huzur veren atmosferiyle Yedigöller, kış aylarında da keşfedilmeyi bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN