Metrelerce yüksekliğe ulaştı! Şanlıurfa’da dev hortum paniği: O anlar saniye saniye kaydedildi

Şanlıurfa’da son günlerde etkisini sürdüren sağanak yağışlar bölge halkına zor günler yaşatıyor. Metrelerce yüksekliğe ulaşan dev hortum görenleri şaşkına çevirdi. O anlar saniye saniye kaydedildi...

Meteorolojinin uyarılarının ardından Şanlıurfa’da yaşanan sağanak yağışlar bölge halkına zor günler yaşatmaya devam ediyor.

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağışlar sonrası Atatürk Barajı Göleti'nde devasa bir hortum oluştu. Bozova ilçesinde meydana gelen olay, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

HORTUM BÖLGE HALKINI TEDİRGİN ETTİ

Son iki gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağışlar, Şanlıurfa ve çevre ilçelerde hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle akşam saatlerinde Bozova'daki Atatürk Barajı Göleti üzerinde oluşan ve metrelerce yüksekliğe ulaşan dev hortum, bölge halkında tedirginliğe yol açtı. Bir süre göl üzerinde etkisini sürdüren hortum, daha sonra gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN