Marmaray'da intihar: Bir kişi hayatını kaybetti

Marmaray'da intihar: Bir kişi hayatını kaybetti

Marmaray Ayrılık Çeşmesi İstasyonu'nda raylara atlayan bir kişi hayatını kaybetti. Olayda Marmaray treninin ön camı kırılırken, yolcular arasında yaralanan olmadı. İntihar eden kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı ve seferler normale döndü.

Marmaray Ayrılık Çeşmesi İstasyonu'nda sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir olay, seferlerin bir süre aksamasına yol açtı. Saat 11.10 sıralarında, istasyonda bekleyen bir kişi Gebze istikametine giden trenin önüne atlayarak yaşamına son verdi. Olay, Marmaray seferlerini geçici olarak durdurdu ve yolcular arasında endişeye neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, istasyonda bekleyen bir kişi, Gebze yönüne giden trenin hareket ettiği sırada raylara atladı. İstasyon görevlileri olayı fark eder etmez durumu polise, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, raylara atlayan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

TRENİN ÖN CAMI KIRILDI, YOLCULARDA YARALANMA OLMADI

İntihar girişimi sırasında Marmaray treninin ön camı kırıldı, ancak olayda yolculardan yaralanan olmadı. Trenin hasar almasının ardından seferler kısa bir süreliğine durduruldu ve yolcular başka trenlere yönlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN