Mardin'de 3 yaşındaki çocuğa işkence: Elleri ve ayakları kelepçelenmiş

Mardin'de 3 yaşındaki çocuğa işkence: Elleri ve ayakları kelepçelenmiş

Mardin'in Artuklu ilçesinde, 3-4 yaşlarındaki oğluna işkence yaptığı iddia edilen Suriyeli baba ve anne gözaltına alındı. Mahalle sakinleri tarafından elleri ve ayakları plastik kelepçeyle bağlı halde bulunan çocuk hastaneye kaldırıldı. Babayı linç girişiminden polis kurtardı.

Mardin'in Artuklu ilçesi Savur Kapı Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici bir olay, mahalle sakinlerini ve yetkilileri harekete geçirdi. Suriyeli H.A. (35) isimli şahsın, 3-4 yaşlarındaki oğluna işkence yaptığı iddiası üzerine mahallede büyük bir infial yaşandı.

Mardin'de çocuğa işkence! Elleri ve ayakları kelepçeli bulundu - 2

Olay, dün akşam saatlerinde polise yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, H.A.’nın yaşadığı eve operasyon düzenledi. Eve gelen ekipler, mahalle sakinlerinin elleri ve ayakları plastik kelepçeyle bağlı halde bulduğu çocuğu kurtardı. Ağır işkence izleri taşıyan çocuk, derhal hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayati tehlikeyi atlatan çocuğun durumu, tüm mahalleliyi derinden etkiledi.

Mardin'de çocuğa işkence! Elleri ve ayakları kelepçeli bulundu - 3

Olay yerinde polis tarafından gözaltına alınan baba H.A., mahallelinin linç girişiminden güçlükle kurtarıldı. Öfkeli kalabalık, olayın dehşetini yaşayan çocuğun babasına büyük bir tepki gösterdi. Annenin de olayla ilgili olarak gözaltına alındığı ve ifadesinin alındığı bildirildi.

Mardin'de çocuğa işkence! Elleri ve ayakları kelepçeli bulundu - 4

Savcılık, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Soruşturma çerçevesinde baba H.A.'nın madde bağımlısı olduğu ve çocuğuna sürekli şiddet uyguladığı yönünde iddialar üzerinde duruluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN