Mansur Başkandan sudan ucuz hizmet! Fiyatları gören “Bu kadar ucuz olamaz” diyor! Kimse buradan çıkmayacak

Mansur Başkandan sudan ucuz hizmet! Fiyatları gören “Bu kadar ucuz olamaz” diyor! Kimse buradan çıkmayacak

Ekonomik kriz, enflasyon derken artan fiyatlarda vatandaşın korkulu rüyası oluyor. Evden dışarı çıkmaya korkanlara büyük hizmet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Fiyatları gören “Bu kadar ucuz olamaz” diyor bir daha başka bir yere gitmeyi aklından dahi geçirmiyor. Her gün gidilmeye değer. İşte Ankaralılara dev hizmet…

Başkentliler sevinçten havalara uçuyor. Artan fiyatları inat uygun fiyatlarla karşı karşıya kalan Ankaralılar buradan ayrılmak istemeyecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Başkentin dört bir yanına açtığı BELPA kafeler ile uygun fiyata kaliteli hizmet sağlıyor. İşte Ankaralılara dev hizmet…

MANSUR BAŞKANDAN DEV HİZMET

Ankara'nın dört bir yanında yeni çalışmalarıyla gündemde yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi, uygun fiyat ve kaliteli hizmeti vatandaşlarla buluşturuyor. Ankara'nın farklı noktalarında açılan BELPA kafeler başkentlileri ağırlamaya devam ediyor.

belpa-kafe.png

Geniş bir gün lezzetli ve uygun fiyatlı ürün yelpazesi ile birlikte sıcak ve modern bir mekan oluşturan BELPA kafeler başkentlilerin uğrak noktası haline dönüştü. Doğa ile iç içe keyifli vakit geçirmek için değerlendirebileceğiniz pek çok farklı alan bulunurken burada BELPA kafelerden alacağınız hizmet ile de aile bütçesini düşünebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN