Malatya'da yolcu otobüsüyle traktör çarpıştı: Ölü ve yaralı var

Malatya'da yolcu otobüsüyle traktör çarpıştı: Ölü ve yaralı var

Malatya-Kayseri kara yolunda yolcu otobüsü ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya-Kayseri kara yolunun cezaevi kavşağında, bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, C.Ö. yönetimindeki 44 AJ 999 plakalı yolcu otobüsünün, 71 yaşındaki İhsan İriağaç’ın kullandığı 44 AC 822 plakalı traktörle çarpışması sonucu gerçekleşti.

Olay anında, her iki aracın da hızla seyrettiği ve çarpışmanın şiddetli olduğu belirtildi. Çarpmanın etkisiyle traktör, yolda savrulurken, yolcu otobüsü ise kontrolünü kaybederek yol kenarına sürüklendi.

yeni-proje-5-001.jpg

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası ilk müdahale, olay yerinde yapıldı. Yaralı İhsan İriağaç ile diğer yolcu M.B.B, acil olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

yeni-proje-6-001.jpg

İhsan İriağaç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının sağlık durumunun ise kritik olduğu ifade edildi.

Kazanın ardından, Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak, kazanın sebebine yönelik detaylı bir soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN