Kocaeli'de korkunç olay: Sosyal medyada canlı yayın açıp eniştesini bıçakladı

Kocaeli'de korkunç olay: Sosyal medyada canlı yayın açıp eniştesini bıçakladı

Kocaeli’de bir şahıs, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak önüne koyduğu satır ve 2 bıçağı gösterdi. "Cesareti olmayan izlemesin" diyen şahıs, yayında bir süre gözden kaybolduktan sonra eniştesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Saldırgan, polis ekiplerince yakalandıktan sonra tutuklandı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak’ta bulunan ikamette bıçaklı bir saldırı meydana geldi. Özgür U., sosyal medya hesabından canlı yayın açarak evinin bahçesinde önüne koyduğu satır ile 2 bıçağı gösterip "Cesareti olmayan izlemesin" dedi. Ardından yaklaşık 30 dakika boyunca "Namus Belası" şarkısı ile yayın yapmayı sürdürdü.

Bahçeye giren annesi bıçakları görünce almaya çalışsa da başarılı olamadı. Küfürler ederek, "İkisi buraya gelecek" diyen Özgür U., eniştesi Ertuğrul D.’yi görünce yanına koşarak, görüntüden kayboldu. Bir süre sonra tekrar görünen Özgür U., yüzü ve vücudu kanlar içinde küfür ederek yayını kapattı.

AĞIR YARALI ŞAHIS HASTANEDE

Eniştesini defalarca bıçaklayarak ağır şekilde yaraladığı öğrenilen Özgür U., polis ekipleri tarafından yakalandı, eniştesi E.D. ise hastaneye kaldırıldı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN