Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi güz dönemi kayıtları başladı

Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi güz dönemi kayıtları başladı

Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’ne katılım için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Danışma birimine başvuru yapılabiliyor. 11 Ekim’de sona erecek olan kayıtların ardından Şiir Atölyesi, çalışmalarına başlayacak.

Aralık 2021 tarihinde çalışmalarına başlayan “Kırşehir Belediyesi Soner Demirbaş’la Şiir Atölyesi” 2024 Güz Dönemi çalışmalarına12 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri günden beri Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında projeleri ve çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade ederek, kültür sanat alanında da birçok çalışmaya imza attıklarını ifade etti.

Başkan Ekicioğlu, kültürel besinden payını almayan toplumların gelişiminin her zaman bir eksikliği taşıyacağını belirterek, Belediye olarak kültür, sanat, edebiyat alanında da birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade ederek OkuYorum Kitap Topluluğu ve Şiir Atölyesi’yle de kültür-sanat-edebiyat alanında Kırşehir’de anlamlı bir etkinlik yürüttüklerini dile getirdi.

Kırşehir Belediyesi Basın Sorumlusu Soner Demirbaş’ın organize ettiği ve şiirle ilgili birçok konunun işlenip ve çalışmanın yapılacağı Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’nde, 27 Eylül’de başlayan kayıtlarının 11 Ekim’de sona ermesiyle birlikte çalışmalar başlayacak.

Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’ne katılım içinNeşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Danışma birimine başvuruda bulunabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN