Kırıkkale'de iki polis memuruna mukavemet eden şahıs yakalandı: Dört ayrı suçtan araması çıktı

Kırıkkale'de iki polis memuruna mukavemet eden şahıs yakalandı: Dört ayrı suçtan araması çıktı

Kırıkkale'de, çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kendisini uyaran iki polis memuruna mukavemet gösterip hakaret ve tehditlerde bulunan firari hükümlü yakalandı.

Kırıkkale'de bir firari hükümlü, polis memurlarının çevredeki rahatsızlığı önlemek amacıyla kendisine yaklaşmasına agresif bir şekilde karşılık verdi. İki polis memuruna hem fiziksel olarak mukavemet eden hem de hakaret ve tehditlerde bulunan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Zafer Caddesi'nde bir kişinin çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine bölgeye yunus timleri sevk edildi.

4 AYRI SUÇTAN ARAMASI ÇIKTI

Alkollü olduğu değerlendirilen Y.O, ekibin uyarılarına rağmen çevreye rahatsızlık vermeyi sürdürdü, ardından müdahale edecekleri sırada 2 polis memuruna yumruk atarak mukavemette bulundu.

Gözaltına alınan ve hakkında 4 ayrı suçtan arama kararı ile 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilen Y.O'nun emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, darp raporu alan polislerden birinin baş parmağında kırık olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN