Kars'ta fırtına ve şiddetli sağanak: Kentte hayat felç oldu

Kars'ta fırtına ve şiddetli  sağanak: Kentte hayat felç oldu

Kars'ta akşam saatlerinde yoğunlaşan rüzgar ve sağanak yağış hayatı felç etti. Yollar su birikintileriyle dolduğunda, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Kars'ta akşam saatlerinde sağanak yağmur ve fırtına etkisini gösterdi. Yaklaşık 20 dakika boyunca devam eden yağış, kent merkezindeki cadde ve sokakları suyla kapladı. Yağmura yakalanan vatandaşlar iş yerlerine sığındı. Yusufpaşa ve Sukapı mahallelerini birbirine bağlayan Kars Çayı üzerindeki köprü su altında kaldı, bu da sürücülerin zor durumda kalmasına neden oldu.

Faik Bey Caddesi ve İnönü Caddesi de yağmur sularıyla göle döndü. Yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar, tahta ve benzeri malzemeler koyarak sudan korunmaya çalıştı.

2-003.jpg

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN 2 İNEK ÖLDÜ

Yağmurun ardından Kars’ta şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Paşaçayır Mahallesinde şiddetli rüzgâr ve sağanakla birlikte elektrik direğinden kopan kabloların temas ettiği 2 inek, akıma kapılarak öldü.

Şiddetli rüzgar sebebiyle Halit Paşa caddesinde kökünden sökülen bir ağaç devrildi. Ağacın devrildiği sırada yolda araç ve yaya olmaması can kaybı ya da yaralanmayı önledi.

1-006.jpg

FIRTINA AĞACI KÖKÜNDEN SÖKTÜ

Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç, durumu belediye yetkililerine bildirerek, ağacın yerinden kaldırılması talebinde bulundu. Ardından olay yerine gelen ekipler ağacı hızar makinesi ile parçalara ayırıp kaldırdı.

Yetkililer fırtına ve yağış nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN