'Kargocu evi soydu' demişti: Gerçek sonradan ortaya çıktı

Antalya'da "kargocu" kılığında birinin zorla eve girdiğini, kendisini darbedip çocuğunu kaçırmakla tehdit ettiği için evdeki altınların yerini gösterdiğini ve ziynet eşyalarının çalındığını iddia eden kadının yalan söylediği ortaya çıktı. Polisin çalışmalarında eşkale uygun biri bulunmaması üzerine itiraf etmek zorunda kalan kadın, eşinin kredi kartından yaptığı 20 bin liralık harcamayı saklamak için bu yola başvurduğunu söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Şelale Mahallesi 3532. Sokak'ta bulunan bir evde, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, Ayşe Demirtaş isimli genç kadının başından darbe aldığını belirledi.

9553758.jpg

'KARGOCUYUM' DEDİ DARBETTİ

Ayşe Demirtaş, 1,5 yaşındaki kızı ile evdeyken kapının çaldığını, kapıdaki kişinin kendisini "kargocu" olarak tanıttığını, kapıyı açar açmaz içeri girdiğini ve saldırganın başını duvara vurarak kısa süreli bayılmasına neden olduğunu söyledi.

9553756.jpg

ÇOCUĞU KAÇIRMAKLA TEHDİT ETTİ

Demirtaş, kendine geldiğinde evin altının üstüne getirilmiş olduğunu gördüğünü, maskeli hırsızın altınları bulamadığını, yan odada yatan çocuğunu alıp götürmekle tehdit etmesi üzerine çocuğuna zarar gelmemesi için altınların yerini gösterdiğini ve hırsızın gösterdiği yerden 5 adet altın ve 2 küpeyi alarak kaçtığını dile getirdi.

9553754.jpg

Başına darbe alan kadın, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken polis ekipleri, elinde eldiven ve yüzünde maske olan saldırganı bulmak için çalışmalara başladı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kameraları incelenirken kadının tarifine uyan kimsenin sokağa ve ikamete girmediği belirlendi.

Genç kadının hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü emniyet müdürlüğünde olayın ciddiyetinin farkına vararak evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında kredi kartından 20 bin TL harcama yaptığını, bunu korktuğu için eşine söyleyemediğini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola başvurduğunu söylediği bildirildi. Genç kadın hakkında "Suç uydurma" suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN