Karadenizliler üzülmeyin, size de açıldı! İstanbul ve Ankara'dan sonra Trabzonlular da ucuza yiyecek

İstanbul, Ankara, İzmir derken sıra Trabzon’da! Karadenizliler üzülmeyin, size de açıldı. Trabzonluların da ucuza yiyeceği yerleri var artık...

Vatandaşlara uygun fiyatlı menüler sunan kent lokantaları müjdesi o ilimize geldi. Trabzon'da kent lokantasında uygun fiyatlı menüler bölgede yaşayan vatandaşları cezbediyor.

Trabzon’un Ortahisar Belediyesi, şehirde ekonomik yemek seçeneklerine ihtiyaç duyan vatandaşlar için açtığı kent lokantasıyla büyük ilgi görüyor. Açıldığı günden bu yana halktan yoğun talep gören lokanta, özellikle uygun fiyatlı menüleriyle dikkat çekiyor.

MENÜ FİYATI 50 TL

Ortahisar Belediyesi tarafından hizmete açılan kent lokantası, açılışından itibaren her geçen gün daha fazla ziyaretçi ağırlıyor. Özellikle düşük fiyat politikası, vatandaşların memnuniyetini artırıyor. Lokantada sunulan yemeklerin menü fiyatı 50 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu uygun fiyat, vatandaşların hem ekonomik hem de lezzetli yemeklere erişmesini sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN