Karadeniz'de can pazarı: 5 kişilik aile rip akıntısına kapıldı

Karadeniz'de can pazarı: 5 kişilik aile rip akıntısına kapıldı

Gezmek için geldikleri Samsun'da denize giren 5 kişilik aile rip akıntısına kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Sahil güvenlik ve cankurtaranların imdada yetiştiği aile sudan çıkarıldı. Babanın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Çatalçam mevkiinde Ankara'dan kente gezmeye gelen Taş ailesi Karadeniz'in hırçın sularında dehşeti yaşadı.

9861166.jpg

RİP AKINTISINA KAPILDILAR

Serinlemek için denize giren Mehmet Taş (41), Elif Taş (40) ile çocukları Zehra Taş (11), Nevra Taş (7) ve Hümeyra Taş (5) rip akıntısına kapıldı.

9861164.jpg

Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişilik ailenin yardımına Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı cankurtaranlar koştu.

9861167.jpg

Denizden çıkarılan aile ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

9861422.jpg

Mehmet Taş’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

6 KİŞİLİK KURTARMA EKİBİ YARALANDI

Boğulma tehlikesi geçiren aileyi kurtarmak için denize giren 4 sahil güvenlik personeli ile 2 cankurtaran, kurtarma çalışması sırasında zor anlar yaşadı. Dalganın savurması sonucu 6 kişi kayalıklara çarparak ve midye kesisi nedeniyle yaralandı.

9861420.jpg

2 sahil güvenlik ekibi ambulansla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, yaralı 2 sahil güvenlik görevlisi ile 2 cankurtaran da ambulansta ayakta tedavi edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN