Karabük'te sağanak yağış hayatı felç etti: Yollar göle döndü, araçlar sular altında kaldı, birçok ev ve iş yerini su bastı

Karabük'te sağanak yağış hayatı felç etti: Yollar göle döndü, araçlar sular altında kaldı, birçok ev ve iş yerini su bastı

Karabük'te etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı durma noktasına getirdi. Yolların adeta göl haline geldiği, araçların sular altında kaldığı bu felakette, birçok ev ve iş yerini su bastı. Belediye ekipleri, su baskınlarına karşı acil müdahalede bulunuyor.

Karabük’te akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. 100. Yıl Mahallesi’nde ektili olan sağanak sonrası iş yerlerini su bastı, park halindeki çok sayıda araç suya gömüldü.

Kent merkezinde birçok noktada su baskını yaşandı. Bölgeye belediye ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

BÖLGEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sular altında kalan Karabük-Safranbolu yolunda da sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Metrekareye 45 kg yağış düştüğü ve şu ana kadar 110 su bakını ihbarı yapıldığı öğrenildi. Ekiplerin bölgede çalışmaları sürüyor.

aw278320-031.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN