Kapıkule'de uluslararası uyuşturucu kaçakçılığına darbe: Tırda 25 kilo 640 gram skunk maddesi ele geçirildi

Kapıkule'de uluslararası uyuşturucu kaçakçılığına darbe: Tırda 25 kilo 640 gram skunk maddesi ele geçirildi

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda uluslararası uyuşturucu kaçakçılığına karşı yürütülen kapsamlı bir operasyonda, bir tırda 25 kilo 640 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Edirne'nin Kapıkule Sınır Kapısı'nda uluslararası uyuşturucu kaçakçılığına yönelik düzenlenen başarılı operasyonda, 25 kilo 640 gram skunk ele geçirildi. Operasyon, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi.

9760705.jpg

Operasyonun Detayları:

  • Operasyonun Tarihi ve Yeri: Kapıkule Sınır Kapısı, Edirne
  • Şüpheli Araç: Yurtdışından ülkeye giriş yapan E.K.E. idaresindeki tır
  • Ele Geçirilen Madde: 25 kilo 640 gram skunk (bir tür sentetik kannabinoid)
  • Şüpheli Kişi: Tır şoförü E.K.E.
  • İşlemler: Şoför E.K.E., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

9760707.jpg

Bu operasyon, sınır kapılarında uyuşturucu kaçakçılığına karşı yürütülen titiz çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekti. Yetkililer, bu tür operasyonlarla uyuşturucu tacirlerinin ülkeye sokmaya çalıştıkları zararlı maddelerin önüne geçmeyi hedefliyor. Uyuşturucu maddeyle mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen bu tür başarılı operasyonlar, hem yerel hem de uluslararası güvenlik iş birliklerinin önemini vurguluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN