Kadına şiddet son bulmuyor! Eski eşini sürükleyerek araca bindirdi

Aksaray'da, dehşet verici bir olay yaşandı. Bir adam, eski eşini zorla arabaya bindirmeye çalışırken kameralara yakalandı. Görüntülerde, araçtan inip kaçmak isteyen kadının, refüjde eski eşi tarafından yakalandığı ve "Bırak beni!" diye yalvardığı görülüyor. Adam ise ağlayan kadını sürükleyerek arabaya bindirmeye çalışıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Hacılar Harmanı Mahallesi'nde bulunan Toptancılar sitesi yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 42 yaşındaki D.E. isimli kadın, eski eşi olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Ö.F.B. ile görüşmek için buluştu. Bir süre görüştükten sonra D.E., araçtan inmek istedi. Fakat Ö.F.B.'nin kadını araçtan indirmediği ve aracın kapılarını kilitleyip hareket ettiği iddia edildi. Bu sayede D.E.'nin inmesine engel olundu.

Bir süre sonra kırmızı ışıkta duran araçtan inmeyi başaran kadın kaçmak isterken eski kocası tarafından refüjde yakalandı.

Darp etmeye çalıştığı kadını kollarından tutarak zorla durdurmaya çalışan Ö.F.B., ağlayarak “Bırak beni” diye yalvaran kadını yine zorla araca götürmeye çalıştı. Kadın direndikçe sokak artasında kadını zorla götürmeye çalışan eski koca, bunla da yetinmeyip kadının giysilerinin açılmasına bile aldırış etmeden kadını zorla sürükleye sürükleye 68 ES 022 plakalı araca doğru götürdü.

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler burada kesilirken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıs ve koruma altına alınan kadın ifadeleri alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN