İzmir’in ardından bir elektrik faciası da Malatya’da: Akıma kapılan kişi hayatını kaybetti

İzmir’in ardından bir elektrik faciası da Malatya’da: Akıma kapılan kişi hayatını kaybetti

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde elektrik akımına kapılan 40 yaşındaki Nihat Güney hayatını kaybetti. Güney'in cansız bedeni elektrik direğinin yanında bulundu.

İzmir’in Konak ilçesinin Alsancak semtinde 12 Temmuz’da etkili olan sağanak yağışta Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay'ın (44) elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine ilişkin İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ederken bir ihmalkarlık haberi de bu kez Malatya'dan geldi.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinin Gündüzbey Mahallesi Mehmet Cevdet Yavuz Caddesi'nde öğle saatlerinde, bir elektrik direğinin yanında hareketsiz bir kişi gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, elektrik akımına kapılan kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

9756664.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nihat Güney olarak kimliği belirlenen kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı. Ölümün elektrik akımına kapılma sonucu gerçekleştiği üzerinde durulurken, polis ekipleri de olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu.

CENAZE OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından 40 yaşındaki Nihat Güney’e ait olduğu belirlenen cenaze, otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin burada yapılacak otopsi sonrasında ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN