İzmir Menderes'teki orman yangını kontrol altında

İzmir Menderes'teki orman yangını kontrol altında

İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun mücadelesiyle kontrol altına alındı. Yetkililer, yangının söndürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzmir'in Menderes ilçesinde dün başlayan orman yangını, Orman Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre tamamen kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesi için sabah saatlerinden itibaren yoğun bir mücadele veren ekipler, hem hava hem de karadan yaptıkları müdahalelerle alevlerin büyümesini engelledi. Orman Genel Müdürlüğü, bu süreçte destek veren tüm kurumlar, STK'lar, gönüllüler ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

İzmir Menderes'te meydana gelen orman yangınının kontrol altına alındığı bilgisi verildi.

Açıklamada, "Yeşil vatan için mücadele eden kahramanlarımıza, bizlere destek veren tüm kurumlarımıza, STK'larımıza, gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi.

17 Ağustos Cumartesi günü Menderes'te çıkan yangına, 13 hava aracı ve arazözlerle müdahale başlatılmıştı. İzmir Valisi Süleyman Elban yangının kopan elektrik telinin çıkardığı kıvılcımdan kaynaklandığını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN