İstanbul'da yağış hayatı felç etti! Yollar göl döndü: Araçlar sular altında kaldı

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti! Cadde ve sokaklar göle döndü! Çok sayıda araç sular altında kaldı...

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış uyarısının ardından caddeler göle döndü. Habibler Mahallesi'nde etkili olan yağış, özellikle Araba Konağı Caddesi'nde büyük su birikintilerine neden oldu.

ARAÇLAR SULAR ALTINDA KALDI

Yağış sonrası caddede oluşan su birikintileri, hem yayalar hem de araç sürücüleri için ciddi zorluklar yarattı. Araçlar, yoğun su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti ve trafik sıkışıklığı meydana geldi. Vatandaşlar, bahçe duvarlarına tutunarak su birikintilerini aşmaya çalıştı.

Bir aracın bozulup su birikintisinin içinde kaldığı ve vatandaşların yardımıyla itildiği görüntüler ise dikkat çekti. Olay yerinde bulunanlar, aracı çıkarabilmek için ortaklaşa çaba gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN