İstanbul'da termometreler 38 dereceyi gördü: Geceleri su gibi oluyoruz

İstanbul'da termometreler 38 dereceyi gördü: Geceleri su gibi oluyoruz

İstanbul'da son günlerde etkili olan kavurucu sıcaklıklar, vatandaşları serinlemek için sahillere akın etmeye itti. Termometreler 38 dereceyi gösterince Bebek Sahili ve Sarıyer Kısırkaya Plajı'nda yoğunluk yaşandı. Bebek Sahili'nde denize giren vatandaşlar, hem serinleyip ferahlarken hem de keyifli vakit geçirme imkanı buldu.

İstanbul'da termometreler 38 dereceyi göstererek adeta bir rekor kırdı. Nem ve sıcaklıktan bunalan İstanbullular çareyi serinlemek için Boğaz'a girmekte buldu. Beşiktaş Bebek Sahili ve Aşiyan Sahili'nde yoğunluk yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da 22-28 Temmuz tarihleri arasında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

Sıcaktan bunalan vatandaşlar Bebek ve Aşiyan Sahili'nde denize girerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar ise serinlemek için güneş şemsiyelerinin altında dinlenmeyi tercih etti.

9711600.jpg

"GECE SU GİBİ OLUYORUZ BU SENE ÇOK SICAK"

Bebek Sahili'nde 25 yıldır denize giren Bülent Çokeker, şunları söyledi:

"Havanın durumu çok güzel burada, esiyor da. İyi ki boğazımız var. 25 senedir devamlı buradayız. Herkesi davet ederiz ama kalabalık gelmesinler. Hava çok sıcak. Gece su gibi oluyoruz. Bu sene çok sıcak, 2 tane yastık su gibi oluyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN