İstanbul'da gasp dehşeti kamerada: Tekme, yumruk ve kafa attı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir kadın yolda yürürken saldırıya uğradı. Saldırgan tekme, yumruk ve kafa atarak darbettiği kadının çantasını alarak kaçtı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken gaspçı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Katip Kasım Mahallesinde 1 Mayıs saat 03.00 sıralarında evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova korku dolu anlar yaşadı. Muzaffer Karaaslan isimli şüpheli kadının yanına yaklaşarak çantasını almaya çalıştı.

9188247.jpg

ÇANTASINI VERMEYİNCE DARBEDİLDİ

Karaaslan, çantasını vermemek için direnen kadına tekme, yumruk ve kafa atarak saldırdı. Aldığı darbelerin etkisiyle sarsılan kadının çantasını alan saldırgan olay yerinden kaçtı. Haydarova'nın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri inceledikleri kamera görüntülerinin neticesinde şüpheliyi gözaltına aldı.

9188234.jpg

GASPÇI TUTUKLANDI

Muzaffer Karaaslan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karaaslan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9188244.jpg

'KADIN DİRENDİKÇE DAHA ÇOK VURDU'

Cadde üzerinde esnaflık yapan Şuayip Aktaş, "Gaspçı arkasından takip ediyordu sanırım. Kadını kepenklere yaslayarak dövüyor. Kadın direndi ama direndikçe daha çok vurdu. İlk izlediğimizde bıçakladı diye korktuk ama detaylı izlediğimizde çok şükür bıçaklanmadığını gördük. Kafa ve yumruk atıyor bayağı hırpaladı. O saatte kimsenin de olmaması kadın için de üzücü olaydı." dedi.

9188240.jpg

SALDIRI ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Haydarova'nın caddede yürüdüğü esnada şüpheli Karaaslan'ın yanına yaklaştığı ve talihsiz kadına yumruk ve kafa atarak gasbettiği görülüyor.

9188241.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN