Ayağımı yerden kessin diyenlerin aradığı liste! En ucuz otomatik vitesli araçlar belli oldu

Ayağımı yerden kessin diyenlerin aradığı liste! En ucuz otomatik vitesli araçlar belli oldu

Araba almayı düşünenler araç fiyatlarını yakından takip ediyor. Ayağımı yerden kessin diyenlerin aradığı liste! Otomatik vitesli araba almak isteyenlerin aradığı cevap! En ucuz otomatik vitesli araçlar belli oldu! İşte Türkiye'deki en uygun fiyatlı otomatik vitesli araçların güncel listesi...

Kullanım konforu nedeniyle en çok tercih edilen araçlar arasında otomatik vitesliler geliyor. Araba fiyatlarının dengesiz seyri nedeniyle birçok vatandaş araç fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki en uygun otomatik vitesli araçlar hangileri? İşte detaylar...

Otomotiv pazarının ilk tercihi olan otomatik vitesli araçlar, Türkiye’de de hızla yaygınlaşıyor. Uzun yolculuklarda sunduğu konfor ile dikkat çeken otomatik vitesli araçlar, artan fiyatlara rağmen hâlâ birçok kişinin radarında. Otomobil fiyatlarının yavaş yavaş düşmeye başladığı bu günlerde, otomatik vitesli araçlar ne kadar? En çok tercih edilen otomatik vitesli araç modellerinin fiyatları nedir?

TÜRKİYE'DEKİ EN UYGUN FİYATLI OTOMATİK VİTESLİ ARAÇLAR

Hyundai yeni i10 Türkiye'de: İşte dikkat çeken özellikleri - egirişim

1. Hyundai i10 - 885,000 TL

Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomatik vitesli otomobili Hyundai i10, 885 bin liralık fiyatıyla dikkat çekiyor. Hem ekonomik hem de kullanışlı olan bu model, şehir içi kullanımlarda büyük avantaj sağlıyor.

2. Leapmotor T03 - 898,000 TL

Çinli Leapmotor'un T03 modeli, 41 kilowattlık bataryası ve 417 kilometrelik menzili ile öne çıkıyor. Elektrikli otomobil pazarında dikkat çeken bu model, 898 bin liralık fiyatıyla uygun bir seçenek sunuyor.

3. Renault Taliant - 965,000 TL

Renault Taliant, 965 bin liralık uygun fiyatıyla öne çıkan bir diğer otomatik vitesli araç. Hem geniş iç hacmi hem de ekonomik yakıt tüketimi ile tercih ediliyor.

4. Honda City - 1,030,000 TL

Honda City, geniş iç mekanı ve otomatik vites seçeneği ile 1 milyon 30 bin liralık fiyat etiketiyle satışta. Konfor ve güvenliği bir arada sunan bu model, aileler için ideal bir seçenek.

5. Dacia Sandero Stepway - 1,066,000 TL

Dacia’nın popüler modeli Sandero Stepway, 1 milyon 66 bin liralık fiyatıyla listede yer alıyor. Dayanıklılığı ve uygun fiyatıyla bilinen bu model, Türkiye'de sıkça tercih ediliyor.

6. Renault Clio - 1,075,000 TL

Renault’un en çok satan modellerinden biri olan Clio, 1 litre hacimli 90 beygirlik motoruyla dikkat çekiyor. Otomatik vites seçeneği ile 1 milyon 75 bin TL’ye satılıyor.

7. Citroen C3 - 1,087,000 TL

Citroen C3, 12 sürüş destek sistemiyle 1 milyon 87 bin liradan satışta. Hem şehir içi hem de uzun yolculuklar için ideal bir seçenek sunuyor.

8. Kia Stonic - 1,114,000 TL

LED ön ve arka aydınlatmalarıyla modern bir görünüm sunan Kia Stonic, otomatik vites seçeneği ile 1 milyon 114 bin liralık fiyat etiketine sahip.

9. MG ZS - 1,199,000 TL

MG ZS’nin otomatik vitesli modeli, 10.1 inçlik dokunmatik ekranı ile birlikte 1 milyon 199 bin liraya satılıyor. Geniş iç hacmi ve teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor.

10. SEAT Ibiza - 1,210,000 TL

SEAT Ibiza, 1.0 EcoTSI motora sahip. 110 beygir gücü üreten bu araç, 1 milyon 210 bin liralık fiyatıyla satışta. Performansı ve şık tasarımı ile öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN