İstanbul'da dehşete düşüren olay: 40 günlük bebeği altıncı kattan attı

İstanbul'da dehşete düşüren olay: 40 günlük bebeği altıncı kattan attı

İstanbul Pendik'te, down sendromlu 17 yaşındaki İlayda Nur Ö., misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeğini 6. kattan aşağı attı. Bebek, beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

İstanbul'un Pendik ilçesinde, dün akşam saatlerinde 17 yaşındaki İlayda Nur Ö., misafirlikte bulunduğu evin teras katından 40 günlük bir bebek olan Emin Egemen D.'yi camdan aşağı attı. Olay, Kurtköy Mahallesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanda meydana geldi.

İstanbul'da korkunç olay: 40 günlük bebeği 6. kattan attı! - 2

İddialara göre, İlayda Nur Ö., babaannesi Huriye S. ile birlikte komşuları Murat ve Sultan D.'nin evine misafirliğe gitti. Aile, teras katında mangal yaparken, İlayda, habersiz bir şekilde aşağı kata indi. Bu sırada, beşiği camdan dışarıya attığı bebek, olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'da korkunç olay: 40 günlük bebeği 6. kattan attı! - 3

Olayın ardından, komşuların ihbarı üzerine sağlık ekipleri hemen olay yerine geldi. Ancak yapılan müdahaleler, bebeğin hayatını kurtaramadı. İlayda Nur Ö. ve babaannesi Huriye S., polis ekipleri tarafından olayın hemen ardından gözaltına alındı.

İstanbul'da korkunç olay: 40 günlük bebeği 6. kattan attı! - 5

Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. 40 günlük bebeğin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, güvenlik kamerası görüntüleri ve tanık ifadeleri toplanmaya başlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN