“İkametgahını taşı, şehrin bir parçası ol”

“İkametgahını taşı, şehrin bir parçası ol”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresunlu hemşehrilerine önemli bir çağrıda bulunarak, ikametgâhlarını şehir merkezine almalarını istedi.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada şehirdeki hizmetlerin daha verimli bir şekilde sunulması için vatandaşları şehrin gelişimine destek olmaya davet etti.

Giresun'un her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu vurgulayan Köse, bu büyümenin ve gelişmenin güçlü ve etkili bir şekilde devam etmesi için nüfus verilerinin doğru bir şekilde kayıt altına alınmasının önemine değindi.

Başkan Köse, vatandaşların ikametgâhlarını gerçek yaşadıkları yere aldırmalarının, şehir için yapılan planlamaların daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacağını dile getirerek; “Şehir merkezinde yaşayan ancak ikametgâhları köy veya ilçelerde olan vatandaşlarımızın ikametgâhlarını şehir merkezine almaları çağrısında bulunuyorum. Nüfusumuz ne kadar fazla olursa İller Bankası’ndan o kadar fazla maddi kaynak alıyoruz. Bu sayede de belediye hizmetlerini daha etkili bir şekilde sunma imkanını elde ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Fuat Köse, ikametgâh aldırma işlemi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğunun da altını çizdi.

Diğer yandan, Giresun Belediyesi; “Giresun’un kalbinde yeriniz var, ikametgâhını taşı şehrin bir parçası ol. GİRESUN SENİNLE BÜYÜSÜN” hemşehrilerine çağrıda bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN