Hatay'da korkutan görüntü: Masmavi deniz yağmur sonrası simsiyah oldu: Hataylılar sahile bile yaklaşamıyor

Hatay'da korkutan görüntü: Masmavi deniz yağmur sonrası simsiyah oldu: Hataylılar sahile bile yaklaşamıyor

Hatay'da görüntüler korkuttu! Bölge halkı, denizin rengini görünce tedirgin oldu! Masmavi deniz, yağmur sonrası bir anda simsiyah oldu...

Geçtiğimiz hafta sonu Hatay'da etkili olan şiddetli yağışlar, il genelinde su baskınlarına yol açtı. Dörtyol ilçesi başta olmak üzere birçok bölgede yollar çöktü ve köprüler yıkıldı.

Yoğun yağışların ardından, Dörtyol ilçesinden Akdeniz’e dökülen dereler çamurla kaplandı ve denizin rengi kahverengiye dönüştü. Bu değişim, dronla yapılan hava çekimleriyle de net bir şekilde gözler önüne serildi.

"SAHİLDE BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİK"

deniz-1.jpg

Dörtyol sahilinde yaşanan kirliliğe dikkat çeken Mustafa Görgel (20), denizin rengindeki değişikliğin ve kirliliğin kendisini şaşırttığını belirtti. Görgel, "Sürekli gelip gidiyorduk sahile. Bugün geldiğimizde denizin rengi ve kirliliği dikkatimizi çekti. Aşırı kirlenmiş ve çok kötü durumda olduğunu gördük. Aşırı yağışlardan dolayı bu hale gelmiş yani üzücü bir durum. Sürekli gelip gidiyordum, sahilde böyle bir şey görmedik. Sahilimiz tertemizdi, istediğimiz gibi gezebiliyorduk. Aşırı yağışlar fazla etkilemiş, denizimiz kirlenmiş" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN