Hatay'da feci kaza: 5 ölü, 2 yaralı

Hatay'da feci kaza: 5 ölü, 2 yaralı

Hatay'ın Kumlu ilçesinde akşam saatlerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Feci bir kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde Reyhanlı-Kırıkhan karayolunun Kumlu kavşağı yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen feci bir kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

KKTC plakalı otomobilin sürücüsü İsa Şahinoğlu yönetimindeki araç, 31 AEF 356 plakalı otomobil ile çarpışması üzerine kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada İsa Şahinoğlu, Reyan Halik, Yaman Hayik, Cumane Hayik ve yabancı uyruklu Abdulrahman Hyia hayatını kaybetti. Yaralanan diğer sürücü İbrahim Hayik ve kimliği henüz belirlenmeyen bir kişi ise sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerinde hayatını kaybeden 5 kişinin cansız bedenleri, savcılık ve jandarma incelemelerinin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN