Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa'da görüldü! Gökyüzünde gizemli cisim: O anları anbean kaydettiler

Gökyüzünde resmen şölen oldu! Kısa bir anlığına gökyüzünde oluşan görüntü görenleri mest etti. Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa'da görüldü! Görenler ne olduğunu anlayamadı, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Hatay’da ve çevre illerde gece saatlerinde gökyüzünde görülen manzara görenleri hem hayran braktı hem de endişelendirdi. O anlar güvenli kameralarına böyle yansıdı.

Hatay ve çevre illerde gece saatlerinde gökyüzünde görülen parlak cisim büyük bir merak uyandırdı. 23.47 sıralarında Hatay başta olmak üzere Şanlıurfa, Gaziantep ve çevre illerde gözlemlenen cisim, birçok vatandaş tarafından göktaşı olarak değerlendirildi. O anlar, Samandağ ilçesinde bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

PARLAK CİSİM GÖKYÜZÜNDE KISA SÜRELİ PARLADI

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, gökyüzünde hızlıca süzülen ve meteor olduğu iddia edilen parlak cismin kısa süreli bir parlamayla geceyi aydınlattığı görüldü.

Bazı haber kaynaklarında göktaşının Irak'a düştüğü kaydedildi.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN