Hamile kadın taksi bulamayınca metrobüse bindi, metrobüste doğum yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi!

Hamile kadın taksi bulamayınca metrobüse bindi, metrobüste doğum yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi!

Hamile kadın taksi bulamayınca çareyi metrobüse binmekte buldu! Ancak metrobüste sancıları artınca doğum kaçınılmaz oldu! Doğum anları metrobüs kamerasına yansıdı...

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde ikamet eden ve doğuma sadece haftalar kalan 35 haftalık hamile Hanife Mete, taksi bulamayınca metrobüse bindi. Ancak sancılarının artması sonucu eşi Cemal Mete’nin desteğiyle metrobüste doğum yaptı. Sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getiren Mete çifti, bebeklerine Yılmaz adını verdi. Yaşanan bu unutulmaz doğum anı, metrobüsün güvenlik kameralarına da yansıdı.

HASTANEYE GİDEMEYİNCE METROBÜSTE DOĞUM YAPTI

Esenyurt’ta yaşayan Hanife Mete, doğum sancılarının artması üzerine eşi Cemal Mete ile birlikte acil olarak hastaneye gitmek istedi. Ancak taksi bulmakta zorlanan çift, saat 08.30’da daha hızlı olacağını düşünerek metrobüse binmeyi tercih etti. Yolculuk sırasında sancıları iyice şiddetlenen Hanife Mete için metrobüs şoförü hemen durumu yetkililere bildirdi.

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ, DOĞUM BAŞLADI

Metrobüs, Küçükçekmece Cennet Mahallesi civarında park alanına çekildi ve araçtaki yolcular başka bir araca tahliye edildi. O sırada, Cemal Mete eşine doğumda yardım ederken, metrobüs şoförü ve güvenlik görevlileri de duruma müdahale ederek aileye destek sağladı. Ambulansın gelmesini beklemeden doğum gerçekleşti ve Mete çifti sağlıklı bir erkek çocuk sahibi oldu.

ANNE VE BEBEK HASTANEYE KALDIRILDI

Doğumun ardından anne ve bebek, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk kontrollerde bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

BABA CEMAL METE: "ÇOK KORKTUM"

Yaşanan olay sonrası duygularını paylaşan baba Cemal Mete, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Bu 5’,inci çocuğumuz. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs fuldü dolmuştu. Sağolsun şoför hepsini indirdi. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğumda gerçekleşti.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN