Haliç’te korku dolu anlar! Selfie çekerken denize düştü tekne üzerinden geçti

İstanbul Haliç Metro Köprüsü'nde cep telefonuyla özçekim yapan kadın, metrelerce yükseklikten denize düştü. Denizdeyken bir tekne üstünden geçti. Korku dolu anlar ise kameralara yansıdı. Sudan çıkarılan kişiye kalp masajı yapılırken hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haliç Metro Köprüsü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, görenleri dehşete düşürdü. 25 yaşındaki Nalan Kaya, köprüde yürürken cep telefonuyla özçekim yapmak istedi. Ancak bu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle metrelerce yükseklikten aşağıya düştü.

9709351.jpg

SELFIE ÇEKERKEN DÜŞTÜ, TEKNE ÜSTÜNDEN GEÇTİ

Genç kızın düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, hemen yardıma koştu. Ancak Nalan Kaya, denize düştüğü sırada bir tekne üstüne doğru geliyordu. Vatandaşların çığlıklarına rağmen tekne, genç kızın üzerinden geçerek yoluna devam etti. O anlar, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

9709928.jpg

YARDIMINA BAŞKA TEKNE YETİŞTİ

Teknenin ardından denizde baygın halde olan Nalan Kaya'nın yardımına başka bir teknedekiler yetişti. Genç kızı sudan çıkaran kişiler, hemen kalp masajı yaparak ilk müdahalede bulundu. Ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Kaya'yı ambulansla çevredeki bir hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan genç kızın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

9709929.jpg

İNTİHAR GİRİŞİMİ Mİ KAZA MI OLDUĞU ARAŞTIRILIYOR

Olayın ardından polis ekipleri, köprüde ve çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ekipler, olayın bir intihar girişimi mi yoksa kaza sonucu mu meydana geldiğini araştırıyor. Kamera kayıtları ve genç kızın telefonundaki veriler de detaylı bir şekilde inceleniyor.

9709353.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN