Geniş kapsamlı kanal temizl​​​​​​​eme çalışması başlatıldı

Geniş kapsamlı kanal temizl​​​​​​​eme çalışması başlatıldı

Giresun Belediyesi, şehrin çeşitli bölgelerinde yoğun yağışların ardından oluşabilecek olası sel risklerini azaltmak amacıyla geniş çaplı bir kanal temizliği çalışması başlattı.

Bu çalışma kapsamında, tam donanımlı vidanjör ile birlikte şehir genelindeki yağmur suyu kanalları temizlenerek su akışının sağlıklı bir şekilde yürümesi hedefleniyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanallarda biriken çamur, yaprak ve diğer atıkları özel ekipmanlarla temizleyerek, suyun akış kapasitesini artırmayı ve taşkın riskini azaltmayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Fuat Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Yaşanabilecek yoğun yağışlar sonrasında sel riskini en aza indirebilmek için yağmur suyu kanallarında kanal temizliği çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için gereken tedbirleri zamanında alıyor." dedi.

Başkan Köse, kanal temizleme çalışmalarının şehir genelinde periyodik olarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN